Wie ben ik?

Mijn naam is Peter van der Stoep. Ik ben een momenteel 42-jarige invaller kortdurend in het basisonderwijs in de regio via stichting PoolWest te Nootdorp. In 1999 heb ik mijn PABO diploma gehaald. Twaalf jaar lang heb ik gewerkt in het basisonderwijs, maar in 2011 besloot ik om vrijwillig het onderwijs te verlaten. Waarom zou je zeggen? In augustus 2019 ben ik gediagnosticeerd met ADHD type 3 (combinatie ADD/ADHD). Toen ik deze diagnose had gekregen kwam alles op zijn plek. Mijn ADHD brein moet uitgedaagd worden en mijn creatieve geest zorgt ervoor, dat ik redelijk ‘out of the box’ denk en goed ben in kortdurende inval momenten. Moeilijke groepen in het basisonderwijs bestaan voor deze invaller, die een dagje (tot uiterlijk twee weken) komt invallen niet. Maar door de gevolgen van de corona crisis ben ik nu even niet inzetbaar. Vandaar dit idee.

PHP Hits Count

Wie is Peter? Klik hier!

Disclaimer: ik ben geen vervanger voor de juf of meester. De juf of meester van uw kind is verantwoordelijk voor het doorgeven van de didactische leerweg. Zij zijn de (eind) verantwoordelijken voor het leerproces.